Цей легкий салат з гарбуза — ідеальний варіант для тих, хто цінує свіжі та корисні інгредієнти. Він поєднує солодкість яблук і гарбуза з легкою кислинкою лимона, а горіхи додають приємний хрум. Салат наповнений вітамінами та чудово підходить як для перекусу, так і для легкого обіду.
Інгредієнти:
Приготування:
Спершу очищуємо волоські горіхи, щоб приготувати їх для подальшого подрібнення. Гарбуз та моркву також очищуємо від шкірки та ретельно помийте. Наріжте моркву тонкою соломкою, а гарбуз натріть на великій тертці. Вичавіть сік з лимона в окрему місткість. Цедру лимона зніміть за допомогою тертки або ножа, наріжте тонкими смужками. Яблука очищуємо від шкірки та наріжте їх соломкою, щоб усі інгредієнти мали однакову текстуру. До лимонного соку додайте мед і ретельно перемішайте до отримання однорідної заправки. Волоські горіхи подрібніть за допомогою качалки або ножа. Змішайте натертий гарбуз, яблука та моркву в глибокій мисці. Додайте лимонну цедру і заправте салат медово-лимонною сумішшю. Добре перемішайте. Викладіть салат у салатницю гіркою, прикрасьте зверху подрібненими волоськими горіхами та свіжою зеленню.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…