Рецепти

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості та швидкі рецепти. Він має приємну кремову текстуру та ідеально поєднується з фруктами чи шоколадом для прикраси.

Інгредієнти:

  • Желатин — 1 ст. л
  • Вода — 50 мл
  • Кефір — 400 мл
  • Сметана — 100 мл
  • Цукор — 50 г
  • Шоколад — до свого смаку
  • Фрукти або ягоди — до свого смаку

Приготування:

Розчиніть желатин у холодній воді та дайте йому набрякнути протягом 10–15 хвилин. За допомогою міксера або блендера збийте кефір зі сметаною та цукром протягом 2–3 хвилин. На водяній бані розтопіть желатин до рідкого стану, не доводячи до кипіння. Додайте теплий желатин до кефірної маси та збийте ще 1–2 хвилини, щоб отримати однорідну консистенцію. Розлийте масу по формочках і поставте в холодильник на 2–3 години для застигання. Перед подачею прикрасьте десерт фруктами або тертим шоколадом.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…