Оселедець з цибулею в майонезі – це класична закуска, яку легко приготувати і яка прикрасить будь-який стіл. Соковита риба, поєднана з ніжним майонезом та ароматними спеціями, надає страві особливого смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю нарізати кільцями та викласти на дно контейнера. Оселедець очистити, нарізати шматочками і покласти зверху на цибулю. Посипати спеціями та перцем. Щедро змастити все майонезом, зверху викласти ще один шар цибулі. Легко прим’яти шари, закрити контейнер і поставити в холодильник на добу для маринування.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…