Цей рецепт супу з фрикадельками з індички – ідеальний варіант для теплого та ситного обіду або вечері. Він поєднує в собі корисність і смак, а також простоту приготування, що робить його чудовим вибором для буднів та свят.
Інгредієнти:
Приготування:
Пропустіть індичку через м’ясорубку або подрібніть блендером разом з цибулею. Помішайте з манкою, яйцем, сіллю і перцем. Картоплю та моркву наріжте невеликими кубиками. Дрібно наріжте другу цибулю. У каструлі з товстим дном розігрійте олію на середньому вогні. Протягом кількох хвилин підсмажте цибулю, поки вона не стане трохи золотистою. Додайте моркву, готуйте ще 3–4 хвилини. Додайте картоплю й також трохи підсмажте. Залийте у каструлю гарячу воду, доведіть до кипіння і варіть 10–15 хвилин, поки овочі не стануть м’якими. Посоліть. Змочіть руки та сформуйте фрикадельки розміром з горіх. Викладіть на змочену водою тарілку, щоб вони не прилипли. Додайте фрикадельки у суп і варіть ще 5 хвилин. Після цього залиште під кришкою ще на 5–7 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…