Цей рецепт супу з фрикадельками з індички – ідеальний варіант для теплого та ситного обіду або вечері. Він поєднує в собі корисність і смак, а також простоту приготування, що робить його чудовим вибором для буднів та свят.
Інгредієнти:
- Філе індички – 300 г
- Цибуля – 2 шт
- Манка – 2 ст. л
- Яйце – 1 шт
- Картопля – 2-3 шт
- Морква – 1 шт
- Рослинна олія – 2 ст. л
- Сіль, перець – до свого смаку
- Вода – 1200 мл
Приготування:
Пропустіть індичку через м’ясорубку або подрібніть блендером разом з цибулею. Помішайте з манкою, яйцем, сіллю і перцем. Картоплю та моркву наріжте невеликими кубиками. Дрібно наріжте другу цибулю. У каструлі з товстим дном розігрійте олію на середньому вогні. Протягом кількох хвилин підсмажте цибулю, поки вона не стане трохи золотистою. Додайте моркву, готуйте ще 3–4 хвилини. Додайте картоплю й також трохи підсмажте. Залийте у каструлю гарячу воду, доведіть до кипіння і варіть 10–15 хвилин, поки овочі не стануть м’якими. Посоліть. Змочіть руки та сформуйте фрикадельки розміром з горіх. Викладіть на змочену водою тарілку, щоб вони не прилипли. Додайте фрикадельки у суп і варіть ще 5 хвилин. Після цього залиште під кришкою ще на 5–7 хвилин.