Суп з фрикадельками та вермішеллю — смачний і простий у приготуванні, підходить для сімейного обіду. Ніжні фрикадельки, овочі та вермішель роблять його ситним і ароматним.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці змішайте фарш із подрібненою цибулею, манкою, сіллю та перцем. Візьміть масу в руки та кілька разів киньте назад у миску — це надасть фрикаделькам ніжності. Сформуйте фрикадельки розміром з волоський горіх. Наріжте картоплю невеликими кубиками, а моркву натріть на великій тертці. В каструлі закип’ятіть воду, додайте сіль і викладіть фрикадельки. Знову доведіть до кипіння, зніміть піну. Подрібніть другу цибулину та обсмажте її на олії 4–5 хвилин до золотистого кольору. Додайте в каструлю картоплю, моркву та варіть 15–20 хвилин на середньому вогні. Засипте вермішель і смажену цибулю, варіть ще 5 хвилин. За потреби додайте більше вермішелі для густоти. Зніміть суп з вогню, накрийте кришкою і залиште на 10 хвилин перед подачею.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…