Суп угра-ош — класична узбецька страва, яка відзначається неперевершеним поєднанням смаків та багатим складом. Цей рецепт з курячим м’ясом, овочами та локшиною – чудовий вибір для тих, хто цінує смачну і поживну їжу. Спробуйте приготувати цей суп, щоб поринути у вир узбецької кулінарії та насолодитися новими смаковими відчуттями.
Інгредієнти:
Для локшини:
Для супу:
Приготування:
Змішати борошно, яйця і сіль, замісити достатньо щільне тісто. Завернути в плівку і відкласти на 20-30 хв у холодильник. Тісто розкочуйте в пласт товщиною 1 мм. Тісто скрутити у рулет і нарізати локшину шириною 2-3 мм, залишити висохнути на столі протягом 20 хвилин. Курку помити, розділити на частини, залити водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь і зняти піну. Додати сіль, перець, лавровий лист і одну цілу цибулину. Варити на середньому вогні 30 хвилин. На сковороді підсмажити нарізаний соломкою лук, моркву і болгарський перець, додати в бульйон. Курку нарізати на маленькі шматочки. В бульйон додати локшину і варити 2 хвилини.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…