Суп угра-ош — класична узбецька страва, яка відзначається неперевершеним поєднанням смаків та багатим складом. Цей рецепт з курячим м’ясом, овочами та локшиною – чудовий вибір для тих, хто цінує смачну і поживну їжу. Спробуйте приготувати цей суп, щоб поринути у вир узбецької кулінарії та насолодитися новими смаковими відчуттями.
Інгредієнти:
Для локшини:
Для супу:
Приготування:
Змішати борошно, яйця і сіль, замісити достатньо щільне тісто. Завернути в плівку і відкласти на 20-30 хв у холодильник. Тісто розкочуйте в пласт товщиною 1 мм. Тісто скрутити у рулет і нарізати локшину шириною 2-3 мм, залишити висохнути на столі протягом 20 хвилин. Курку помити, розділити на частини, залити водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь і зняти піну. Додати сіль, перець, лавровий лист і одну цілу цибулину. Варити на середньому вогні 30 хвилин. На сковороді підсмажити нарізаний соломкою лук, моркву і болгарський перець, додати в бульйон. Курку нарізати на маленькі шматочки. В бульйон додати локшину і варити 2 хвилини.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…