Нове

Смачний суп угра-ош

Суп угра-ош — класична узбецька страва, яка відзначається неперевершеним поєднанням смаків та багатим складом. Цей рецепт з курячим м’ясом, овочами та локшиною – чудовий вибір для тих, хто цінує смачну і поживну їжу. Спробуйте приготувати цей суп, щоб поринути у вир узбецької кулінарії та насолодитися новими смаковими відчуттями.

Інгредієнти:

Для локшини:

  • Яйце – 2 шт
  • Борошно – 200 г
  • Сіль – щіпка

Для супу:

  • Куряче м’ясо – 400 г
  • Морква – 100 г
  • Червоний болгарський перець – 100 г
  • Цибуля – 2 шт
  • Рослинна олія – 3 ст. л
  • Сіль, перець – до свого смаку
  • Лавровий лист – 2 шт

Приготування:

Змішати борошно, яйця і сіль, замісити достатньо щільне тісто. Завернути в плівку і відкласти на 20-30 хв у холодильник. Тісто розкочуйте в пласт товщиною 1 мм. Тісто скрутити у рулет і нарізати локшину шириною 2-3 мм, залишити висохнути на столі протягом 20 хвилин. Курку помити, розділити на частини, залити водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь і зняти піну. Додати сіль, перець, лавровий лист і одну цілу цибулину. Варити на середньому вогні 30 хвилин. На сковороді підсмажити нарізаний соломкою лук, моркву і болгарський перець, додати в бульйон. Курку нарізати на маленькі шматочки. В бульйон додати локшину і варити 2 хвилини.

Нове

Популярне