Суп-пюре з капусти романеско — це легка, ароматна і поживна страва, що ідеально підходить для тих, хто цінує здорове харчування. Капуста романеско зберігає всі корисні властивості, а ніжна текстура супу робить його особливо смачним. Ідеально підходить для подачі в холодну пору року, коли хочеться чогось теплого і ситного.
Інгредієнти:
Приготування:
Подрібніть цибулю, часник і петрушку. Капусту романеско та очищену картоплю наріжте великими шматками. Розігрійте олію в каструлі з товстим дном. Обсмажте цибулю до прозорості. Додайте часник і готуйте ще 1 хвилину, поки не відчуєте аромат. Покладіть у каструлю картоплю, капусту романеско та залийте все овочевим бульйоном. Після закипання зменшуємо вогонь і варіть 20 хвилин, поки овочі не стануть м’якими. Додайте петрушку та, за бажанням, трохи шавлія. За допомогою блендера перетворіть овочі на пюре до однорідної консистенції. Додайте сіль, перець і сік лимона. Знову доведіть суп до кипіння, потім подавайте гарячим. За бажанням збризніть оливковою олією та прикрасьте свіжою зеленню або капустою.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…