Суп-пюре з кабачків, броколі та селери — легка та корисна страва, яка стане чудовим вибором для обіду. Завдяки кремовій текстурі та ніжному поєднанню овочів, цей суп сподобається всій родині.
Інгредієнти:
Приготування:
Підготувати овочі та нарізати їх. Цибулю обсмажити на вершковому маслі, додати селеру і тушкувати ще 5 хвилин. Перекласти обсмажені овочі в каструлю з гарячою водою, додати кабачки та броколі. Через 15 хвилин додайте подрібнену петрушку та подрібніть все блендером. Влити вершки, приправити сіллю й перцем, прогріти ще 2 хвилини.
Українська співачка Світлана Тарабарова звернулася до свого рідного міста Херсон у День його народження, який…
Відома українська акторка Наталка Денисенко вирушила на відпочинок разом зі своїм 6-річним сином Андрієм, який…
Запечені на грилі баклажани — це чудовий літній гарнір або закуска. Їх можна подавати як…
Рулет із лаваша з фаршем — це смачна і проста страва, яка ідеально підходить для…
Шоколадне печиво з карамеллю — справжня насолода для любителів солодкого. Вдале поєднання гіркого шоколаду і…
У родині відомого українського ведучого та гумориста Андрія Бєднякова сьогодні особливий день — його донька…