Цей соус з зеленню та м’яким сиром — чудовий спосіб збагатити будь-яку страву свіжим смаком та ароматом. Його можна використовувати як соус для салатів, соус для приправлення м’яса або риби, а також як пасту для сніданку чи перекусу. Його легкий, але насичений смак приємно здивує ваші смакові рецептори, а натуральні інгредієнти зроблять його корисним і ситним.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця сваріть вкрутню. Відокремте жовтки від білків. Зелень промийте та нарубайте. Від лимона витисніть чайну ложку соку. Жовтки розтерте виделкою й змішайте з олією та лимонним соком. Збийте в блендері сметану з м’яким сиром, йогуртом, зеленню, сумішшю жовтків, сіллю і перцем.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…