Цей соус з зеленню та м’яким сиром — чудовий спосіб збагатити будь-яку страву свіжим смаком та ароматом. Його можна використовувати як соус для салатів, соус для приправлення м’яса або риби, а також як пасту для сніданку чи перекусу. Його легкий, але насичений смак приємно здивує ваші смакові рецептори, а натуральні інгредієнти зроблять його корисним і ситним.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця сваріть вкрутню. Відокремте жовтки від білків. Зелень промийте та нарубайте. Від лимона витисніть чайну ложку соку. Жовтки розтерте виделкою й змішайте з олією та лимонним соком. Збийте в блендері сметану з м’яким сиром, йогуртом, зеленню, сумішшю жовтків, сіллю і перцем.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…