Соус із м’якого сиру з гірчицею — це чудове доповнення до різних страв, яке додає їм легку пікантність і ніжний смак. Він підходить для овочів, м’яса чи риби, а також може використовуватися як намазка на хліб. Готується швидко та просто, тому стане відмінним рішенням для тих, хто шукає цікаві варіанти соусів без зайвого клопоту.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку зваріть яйце вкрутня. Для цього покладіть його в киплячу воду і варіть приблизно 10 хвилин. Після цього охолодіть яйце під холодною водою та обережно очищуємо від шкаралупи. Розріжте яйце на великі шматочки, щоб його було легше подрібнювати. У чашу блендера покладіть м’який сир, нарізане яйце, гірчицю, паприку і додайте щіпку солі для смаку. Увімкніть блендер і збивайте всі інгредієнти до отримання однорідної кремової маси. Соус повинен бути м’яким і без грудочок. Коли соус готовий, перекладіть його в чисту місткість і охолодіть перед подачею або використовуйте відразу.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…