Цей рецепт заварних млинців на молоці та вершках – ідеальний варіант для тих, хто любить ніжні та смачні сніданки або перекуси. Комбінація молочних продуктів та яєць робить ці млинці пишними та ситними, а додавання сливок призводить до неперевершеного смаку та ніжності консистенції.
Інгредієнти:
Приготування:
Збийте вінчиком яйця, молоко, сливки, цукор, сіль та муку. Додайте рослинну олію. Доведіть до кипіння воду та влийте у тісто. Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Злегка змастіть маслом. Готуйте млинці з обох сторін.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…