Страви з лаваша можна їсти на сніданок, обід і навіть вечерю. Головне правильно підібрати начинку. Буває часом хочеться чогось – незвичайного, але немає багато часу. У такі моменти виручають страви з лаваша. Тому, що це швидко, просто і смачно.
Інгредієнти:
- лаваш
- ковбаса 150 г
- сир 150 г
- Яйця 6 шт.
- сіль
- перець
- рослинна олія
Приготування:
- Спочатку вирізаємо два кружечки лаваша по діаметру сковороди, дуже зручно використовувати, наприклад тарілку. Нагадую, що кількість лаваша, та й інших інгредієнтів буде залежати від бажаного обсягу готового блюда.
- У миску додаємо яйця, перемішуємо, трохи солимо і перчимо.
- На розігріту і змащену олією сковороду виливаємо половину яєчної суміші.
- Чекаємо коли низ трохи схопиться і кладемо кружечок лаваша, акуратно перевертаємо.
- Зверху посипаємо сиром і натертою на тертці, а можна і дрібно порізаною ковбасою. Можна посипати зеленню, додати помідори, все що любите, що є в наявності.
- Складаємо коржик навпіл і обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки. Це приблизно по одній хвилині.
За 20 хвилин можна приготувати 6 таких коржів, виходить дуже смачно, всередині м’яка начинка, а зовні хрустка скоринка. Це можна взяти з собою на роботу в якості перекусу. Можна покласти дитині в школу або взяти з собою на прогулянку, в будь-якому випадку це дуже швидко і зручно.
Також читайте: ЗАКУСКА З ГРИБАМИ ТА КУРКОЮ. ЦІКАВИЙ І НЕЗВИЧАЙНИЙ РЕЦЕПТ