Смачний омлет з помідорами та базиліком – ідеальний вибір для сніданку або обіду. Цей рецепт не тільки простий у приготуванні, але й додасть вашому столу аромату та смаку свіжих інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування:
Видаліть шкірку з помідорів. Потім розріжте їх, видаліть сік та насіння. Краще робити це чайною ложкою. Наріжте м’якуш помідорів середніми шматочками. Дрібно наріжте очищену цибулю та базилік. Розігрійте на сковорідці 2 ст. л оливкової олії в сумі з вершковим. Покладіть лук та смажте на середньому вогні 5–7 хв. Додайте помідори та базилік. Посоліть і поперчіть. Коли зайвий сік випариться, зніміть сковорідку з вогню. Збийте яйця, додайте вміст сковорідки. Розігрійте на сильному вогні суміш 1 ст. л оливкової олії з вершковим. Вилийте на сковорідку яєчно-помідорну суміш. На сильному вогні готуйте 5 хв.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…