Сьогодні розповім і покажу, як я готую сніданок для всієї родини за лічені хвилини. Не доведеться стояти біля плити! Дуже проста ідея, при цьому смачно, ситно та багато.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску розбиваю яйця, додаю до них молоко, розтоплене вершкове масло та дрібку солі. Все перебиваю вилкою.
Багет порізати шматочками шириною приблизно 1 см. Вмочити кожен шматочок у підготовлену суміш і розмістити на деко, застеленому пергаментним папером. Суміші вистачить для цілого дека булочок.
Якщо хочете, щоб булочки були солодкими, тоді замість солі до суміші додайте цукровий пісок.
Зверху посипаємо тертим сиром.
Ставимо у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів на 10 хвилин.
Готові булочки хороші і в гарячому, і холодному вигляді. Виходять м’якими та повітряними, не пересушені (завдяки яєчно-молочній суміші). Прекрасно підходять до чаю та кави.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…