Тепер готую такий сніданок із кабачка часто – вся родина була у захваті! Навіть не очікувала такого успіху. Готується за лічені хвилини, найпростіше, з мінімальних продуктів. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 штука (300 г )
- Яйця – 2 штуки
- Цибуля – 1 штука
- Часник – 2 зубчики
- Сіль – 1/2 чайної ложки
- Чорний перець – 1/4 чайної ложки
- Молоко – 150 мілілітрів
- Борошно – 125 г
- Сир – 80-100 г
- Кріп – маленький пучок
- Оливкова олія – для смаження
- Петрушка – для прикраси
Приготування:
Кабачок натираємо у велику миску на великій тертці. У чистій мисці збиваємо яйця та вливаємо у кабачки.
Цибулю і часник нарізаємо і збиваємо за допомогою комбайна. Перекладаємо в миску до кабачків.
Додаємо сіль, чорний мелений перець, наливаємо молоко, насипаємо борошно і все добре розмішуємо лопаткою.
Сир натираємо на великій тертці, додаємо дрібно нарізаний кріп і перемішуємо.
На розігріту сковороду наливаємо оливкову олію та викладаємо трохи тіста, розподіляючи по всьому дну.
Готуємо дві хвилини з кожного боку. Зверху на половину коржика, викладаємо суміш сиру з кропом.
Складаємо книжечкою і ще трохи обсмажуємо з обох боків. Робимо так із усім тістом.
Прикрашаємо петрушкою та подаємо на стіл!