Така намазка чудово підійде для сніданку і готувати її легко і просто.
Інгредієнти:
Приготування:
Шпроти відкриваємо, зливаємо олію, а рибку розминаємо вилкою. На дрібній тертці тремо морквину, сирок та яйця. Цибулину ріжемо дрібними кубиками, заливаємо окропом, додаємо сіль, цукор, оцет. Залишаємо на 15 хвилин маринуватися. Потім рідину зливаємо.
Додаємо цибулю до решти інгредієнтів. Ріжемо дрібно кріп, додаємо в намазку. Усі компоненти добре перемішуємо, заправляємо майонезом та намазуємо на хліб.
Буде смачніше, якщо попередньо підсушити хліб у духовці або тостері. На святковий стіл можна подати намазку на солоному крекері.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…