У вихідні часто роблю такий шоколадний торт»: гарний, ніжний і ароматний (головне легко і духовка не потрібна)
Виходить дуже смачним, ароматним, ніжним та красивим. Готується без духовки, метушні та проблем.
Інгредієнти:
Для крему
Для прикраси
Приготування:
У тарілку до яєць насипаємо цукор, сіль і змішуємо вінчиком, підливаючи молока та олії.
Просіюємо борошно, какао, розпушувач і перемішуємо. Викладаємо по трохи тіста і обсмажуємо на середньому вогні під кришкою на олії. Потім перевертаємо і смажимо ще кілька хвилин під кришкою.
У сметану додаємо згущене молоко і перемішуємо.
У форму кладемо один корж, поливаємо кремом. Потім другий корж, поливаємо кремом і робимо до кінця. Залишаємо трохи крему для прикраси. Накриваємо харчовою плівкою та залишаємо в холодильнику на 4 години.
Дістаємо з форми та поливаємо весь торт кремом. Обсипаємо подрібненим печивом і зверху прикрашаємо мигдалем.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…