Сьогодні поділюся з Вами одним з улюблених рецептів. Шоколадно-апельсиновий пиріг – гарний, незвичайний та дуже смачний, а готується швидко та легко.
Інгредієнти:
Глазур
Приготування:
У тарілку виливаємо апельсиновий сік та олію. Висипаємо терту цедру апельсина, соду і ретельно розмішуємо вінчиком. Висипаємо цукор та розмішуємо.
Висипаємо ванілін, розпушувач, просіюємо борошно та розмішуємо.
Кладемо шоколадну крихту, розмішуємо. Форму для запікання 25х30 см змащуємо олією, виливаємо тісто і випікаємо 50-60 хвилин, при 180 градусах.
Каструлю ставимо на середній вогонь, вливаємо воду, всипаємо какао, цукор, кукурудзяний крохмаль і розмішуємо доки не загусне.
Знімаємо з вогню, вливаємо олію, всипаємо ванілін і перемішуємо. Поливаємо зверху на пиріг.
Даємо охолонути і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…