Шашлик з курки в медовому маринаді – це чудовий спосіб зробити різноманітним ваше барбекю та насолодитися ніжним смаком курятина, просочена ароматними інгредієнтами. Цей рецепт ідеально підходить для вечірнього відпочинку на свіжому повітрі з родиною та друзями.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте куряче філе середніми кубиками. Змішайте соєвий соус з медом, олією, часником і перцем. Залийте філе маринадом. Перемішайте і поставте в холодильник на 2 години. Протягом цього часу кілька разів перемішайте. Нанизуйте шматочки курки на шампури. Готуйте на грилі або мангалі приблизно 12–15 хвилин, кілька разів перевертаючи.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…