Мрієте про святковий обід на свіжому повітрі? Спробуйте цей рецепт шашлику з курки у томатному маринаді! Ніжна куряча грудка, просочена ароматним томатним маринадом, здатна розколоти серце кожного любителя відпочинку на природі. Цей шашлик стане вишуканим додатком до будь-якої вечері на свіжому повітрі.
Інгредієнти:
Приготування:
Зробіть хрестоподібні надрізи в нижній частині помідорів. Залийте їх кип’ятком. Через 15 секунд опустіть в холодну воду. Після охолодження очищуємо помідори від шкірки та натріть. У сковорідці розігрійте рослинну олію. Цибулю наріжте півкільцями, а чистий часник роздавіть ножем. Смажте, помішуючи, до м’якості. Перекладіть цибулю з часником у пюре з помідорів. Посоліть і поперчіть. Наріжте курку на кусочки середнього розміру. Змішайте з маринадом. Залиште при кімнатній температурі на півтори години. Нанизуйте курку на шампури або шпажки. Готуйте на мангалі 10–15 хвилин, періодично перевертаючи.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…