Для приготування потрібно лише кілька основних інгредієнтів. Він ідеально підходить як для сімейної вечері, так і у разі несподіваних гостей. А якщо салат незвичайно і красиво оформити, наприклад, свіжою зеленню, то його можна подати і на святковий стіл.
Інгредієнти:
- Цибуля 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Яйця 2 шт.
- Кальмари готові 200 г
- Сіль перець
- Майонез
- Вода 0,5 л
- Сіль 1 ч. л.
- Цукор 1 ст.л.
- Оцет 9% 2 ст.
Приготування:
Для початку підготуємо цибулю. Цибулину ріжемо дуже дрібненько, півкільцями. Тепер відправляємо у глибоку миску. Поділяємо на півкільця. Всипаємо цукор, трохи солі та дев’ятивідсотковий оцет.
Заливаємо все окропом і залишаємо маринуватися приблизно на 30 хвилин. Вода має повністю охолонути.
Тепер наріжемо огірки. Я нарізаю соломкою, але ви можете зробити на власний розсуд. Відправимо в глибоку миску де робитимемо салат.
До огірків на яйцерізці наріжемо відварені круто курячі яйця.
Родзинки салату додає кальмар. Його потрібно нарізати на невеликі шматочки і додати в миску.
Цибуля замаринувалася, тому відправляємо її на сито щоб стекла зайва волога.
Салат солимо і перчимо до смаку. Додаємо мариновану цибулю та кальмар. Заправляємо майонезом.
Смачного!!!