Готуємо смачний салат з невеликої кількості продуктів. Завдяки цвітній капусті салат виходить дуже ніжним, помідори роблять його соковитим і яскравим, а сир – ситним і поживним. Особливу пікантність овочам і сиру надає ароматний часник. Цвітну капусту для салату можна відварювати цілою або відразу розділити її на суцвіття, після варити в такому вигляді. Тут, головне, не переварити овоч, щоб він тримав форму.
Інгредієнти:
Приготування:
Цвітну капусту розділити на невеликі суцвіття, опустіть в простору каструлю з киплячою водою. Рідину посоліть, капусту варіть 5-7 хвилин до готовності.
Відкиньте капусту в друшляк, щоб стекла вся рідина, повністю остудіть. Великі суцвіття розберіть на більш дрібні, перекладіть в глибоку ємність. Щільні стебла зріжте.
Помідори розрізати навпіл, маленькою ложкою видаліть соковиту внутрішність з насінням. Щільну частину наріжте великими часточками, додайте до капусти.
Твердий сир натріть на великій тертці, помістіть до овочів.
Зелень заздалегідь вимийте, просушіть, наріжте ножем, додайте в основний склад.
Салат заправте майонезом, присипте сіллю і меленим перцем за смаком. Часник пропустіть через прес, додайте в салат.
Суміш ретельно перемішайте, щоб майонез огорнув кожен елемент.
Салат можна 30 хвилин охолодити в холодильнику, після подати на стіл.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…