Цей салат з сайрою та яйцями – прекрасний варіант для швидкого та смачного перекусу чи легкої вечері. Консервована сайра та варені яйця в поєднанні зі свіжим луком та майонезом створюють ситну страву, яка неодмінно здивує вас своїм простим, але неймовірно приємним смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця варіть протягом 10 хвилин. Охолодіть і наріжте дрібно. З консервів відцідіть рідину, видаліть великі кісточки та рибу видавіть вилкою. Цибулю наріжте дрібними шматочками. Покладіть все в миску, посоліть, поперчіть, додайте зелень і заправте майонезом.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…