Нове

Смачний салат з курячим філе: додайте несподіваний інгредієнт для суперсмаку

Салат із простих продуктів із чудовим поєднанням. Куряче філе готую дуже швидко (7 хвилин) і без брудного посуду. Дуже зручний та простий спосіб. Таке філе підходить для приготування салатів. Салат готується легко та швидко. Він ситний, з легким хрускотом від моркви та відмінним смаком. Салат підходить і для святкового столу.

Інгредієнти:

  • 250 г філе курячої грудки (1 шт.)
  • 200 г моркви по-корейськи
  • 4 курячі яйця (великі)
  • 100 г сиру (напівтвердий)
  • 150 г майонезу
  • 2 ч. л. рослинної олії
  • на смак зелень
  • за смаком суміш перців
  • за смаком сіль

Приготування:

Філе курячої грудки розрізаємо вздовж навпіл, перекладаємо в пакет і злегка відбиваємо. Посипаємо сіллю, сумішшю перців (дає і колір і смак), поливаємо олією (по 1 ч. л.) і все розподіляємо з 2 сторін. Перекладаємо грудку на пергамент.

Відправляємо на гарячу сковороду, як почнеться шипіння, смажимо з одного боку 4 хвилини, потім перевертаємо і готуємо ще 3 хвилини.

Філе готується у власному соку і виходить дуже соковите. Суміш перців дає гарний колір та гарний смак (можна замінити на солодку паприку). Остуджуємо.

Яйця варимо заздалегідь, остуджуємо та очищаємо. Куряче філе та яйця нарізаємо кубиками.

Додаємо соковиту та гостру моркву по-корейськи.

Сир крупно натираємо, зелень (у мене зелена цибуля та кріп) дрібно нарізаємо і відправляємо в миску. Доповнюємо все майонезом.

Добре перемішуємо та пробуємо на сіль. Якщо є час, то даємо салату 30 хвилин постояти у холодильнику. Якщо в моркві мало часнику, то додаємо ще 1-2 зубчики.

Морква дає салату приємний хрускіт, соковитість та легкий часниковий смак. Яйця, сир, курка роблять салат ситним. Усі інгредієнти чудово поєднуються між собою. Це дуже смачний салат.

Смачного!!!

Нове

Популярне