Сьогодні готую листковий салат під назвою “Ромашка”. Гарний, ніжний, повітряний та дуже смачний. Якщо заздалегідь відварити картоплю та яйця – приготування займе не більше 5 хвилин. Такий рецепт салату підійде не лише на свято, а й для сімейної вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю відваримо в мундирі, остудимо і натремо на великій тертці відразу на блюдо сервування.
Змащуємо майонезом. Мариновані огірки нарізаємо невеликим кубиком, викладаємо поверх картоплі та розрівнюємо.
З копченої курячої грудки знімаємо шкіру і нарізаємо соломкою.
Копчену курку в салаті можна замінити на будь-яке інше відварене або смажене м’ясо. Кладемо третім шаром і робимо сіточку з майонезу.
Зверху натираємо 2 відварені яйця на великій тертці і знову робимо сіточку з майонезу.
Останнім шаром натираємо на великій тертці сир і наносимо сіточку з майонезу. За бажанням всі шари можна трохи посолити і поперчити.
Для прикраси 2 яйця поділяємо на білки та жовтки. Білок нарізаємо на смужки, це будуть пелюстки ромашки, а жовток натираємо на дрібній терці для серединки квітки.
Білки укладаємо поверх салату по колу у вигляді ромашки та по центру викладаємо жовток. Прикрашаємо гілочками кропу.
Дамо салату просочитись у холодильнику і можна подавати на стіл. Салат виходить неймовірно ніжний та дуже смачний.
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…