Салат з фасолі та оливками — це легка та поживна страва, яка стане чудовим доповненням до обіду або вечері. Він поєднує в собі хрусткі стебла селери, ніжні листя салату, пікантні оливки та фасоль. Готується швидко, а завдяки простим і корисним інгредієнтам підходить для здорового харчування.
Інгредієнти:
Приготування:
Стебла селери ретельно промийте та наріжте невеликими шматочками. Цибулю очищуємо та наріжте тонкими кільцями або півкільцями. Якщо цибуля дуже гостра, можна на декілька хвилин замочити її в холодній воді, щоб зняти надмірну гіркоту. Листя салату добре промийте під холодною водою і наріжте великими шматками або порвіть руками. Відкрийте банку з консервованою фасолею, злийте рідину і промийте її під проточною водою. Оливки без кісточок наріжте кільцями або залиште цілими, залежно від вашого бажання. У великій мисці змішайте нарізані стебла селери, цибулю, листовий салат, фасоль і оливки. Додайте сіль, чорний мелений перець до свого смаку і заправте оливковою олією. Акуратно перемішайте всі інгредієнти, щоб вони рівномірно поєдналися між собою. Подавайте салат одразу після приготування, щоб зберегти свіжість і хрусткість овочів.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…