Рецепти

Смачний салат “Принц”

Салат “Принц” – це не лише страва, це витвір кулінарної майстерності, який поєднує в собі різноманіття текстур, ароматів та смаків. Зібравши в собі відварену яловичину, ароматні огірки, ніжно варені яйця та хрусткі горіхи, цей салат подарує вам справжню кулінарну експлозію. Він ідеально підійде для святкового столу або як витончений додаток до будь-якого обіду.

Інгредієнти:

  • Яловичина — 500 г
  • Яйця варені — 4 шт
  • Огірки солоні — 6 шт
  • Часник — 3 зубчики
  • Волоські горіхи — 1 склянка
  • Майонез — 200 г

Приготування:

Відваріть яловичину та розкладіть на волокна. Натріть огірки на великій терці, часник пропустіть через прес, а потім змішайте огірки з часником. Яйця натріть на великій терці. Волоські горіхи наріжте та обсмажте на сухій сковороді кілька хвилин. Збирайте наш салат: м’ясо + майонез, огірки з часником + майонез, варені яйця + майонез, волоські горіхи.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…