Салат із пекінської капусти з куркою — це легка та поживна страва, яка ідеально підходить для обіду або вечері. Ніжне куряче філе поєднується з хрусткою капустою, огірком та яйцями, що створює свіжий та збалансований смак. Проста у приготуванні страва, яка стане чудовим варіантом для тих, хто цінує здорове харчування.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку відваріть куряче філе. Для того, щоб м’ясо було ароматним, додайте до води кілька шматочків моркви, цибулю та лавровий лист. Готовий бульйон можете використати для супу. Тим часом тонко нашинкуйте пекінську капусту. Це основа салату, тому постарайтеся нарізати її рівними смужками для зручності подачі. Наріжте зелену цибулю дрібними шматочками. Вона додасть салату приємну пікантність та свіжість. Огірок наріжте соломкою, щоб він мав гарний вигляд у салаті й додавав текстури страві. Після того, як куряче філе звариться, дайте йому охолонути та наріжте невеликими кубиками. Відваріть яйця до твердого стану, охолодіть їх і дрібно наріжте або натріть на тертці. Всі підготовлені інгредієнти складіть у велику миску. Додайте сіль і перець до свого смаку, ретельно перемішайте. Заправте салат сметаною. Її можна замінити йогуртом або іншим легким соусом за бажанням. Подавайте салат порційно або на загальній тарілці.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…