Такий салат можна подати як окрему страву. Вся краса в салаті, він без майонезу. Спробуйте дуже смачний.
Інгредієнти:
Заправка:
Приготування:
Для цього салату куряче філе краще запекти в духовці, але можна взяти і відварену грудку. Готове філе нарізаємо на шматочки.
Додаємо банку консервованої квасолі без рідини.
Цибуля червона салатна нарізаємо півкільцями і на пару хвилин заливаємо окропом.
Болгарський перець нарізаємо соломкою.
Волоські горіхи ріжемо на невеликі шматочки, або подрібнюємо за допомогою блендера.
Зелену цибулю та петрушку дрібно нарізаємо. Часник та гострий перець дрібно нарізаємо.
Готуємо заправку для салату. У мисці з’єднуємо олію, соєвий соус, зернисту гірчицю.
Готовою заправкою заправляємо салат та перемішуємо.
Салат із квасолею виходить ситний, але легкий, всі продукти в ньому корисні та необхідні для нашого організму, а ще вони прості та доступні.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…