Салат зі свіжої капусти – досить проста страва, яка навряд чи може когось здивувати. Але лише не в цьому випадку. Адже ми пропонуємо рецепт салату із додаванням одного несподіваного інгредієнта. Саме завдяки йому смак готової страви виходить насиченішим, а салат стає ситним.
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту шаткуємо ножем на тонку соломку або тремо на спеціальній тертці. Очищену моркву натираємо та поєднуємо з капустою. Мнемо овочі руками до невеликого пом’якшення капусти та виділення соку.
Далі приступаємо до секретного інгредієнта – яєчних млинців. Трохи збиваємо в мисці яйця, молоко та сіль. На сковороді з олією смажимо 4 млинці та ріжемо їх на невеликі смужки довжиною 5 см та шириною 1 см.
Додаємо млинці у чашку з капустою. Видавлюємо туди ж часник. Кріп дрібно рубаємо ножем і відправляємо у спільну миску. Заправляємо салат сіллю, майонезом та перцем. Перемішуємо та подаємо на стіл.
Такий салат буде чудовим доповненням на обід чи вечерю. Або ж його можна використовувати як гарнір до котлет, м’яса, птиці. До речі, за бажанням його можна заправити натуральним йогуртом або сметаною. Також можна приготувати і соус на їх основі.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…