Салат зі свіжої капусти – досить проста страва, яка навряд чи може когось здивувати. Але лише не в цьому випадку. Адже ми пропонуємо рецепт салату із додаванням одного несподіваного інгредієнта. Саме завдяки йому смак готової страви виходить насиченішим, а салат стає ситним.
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту шаткуємо ножем на тонку соломку або тремо на спеціальній тертці. Очищену моркву натираємо та поєднуємо з капустою. Мнемо овочі руками до невеликого пом’якшення капусти та виділення соку.
Далі приступаємо до секретного інгредієнта – яєчних млинців. Трохи збиваємо в мисці яйця, молоко та сіль. На сковороді з олією смажимо 4 млинці та ріжемо їх на невеликі смужки довжиною 5 см та шириною 1 см.
Додаємо млинці у чашку з капустою. Видавлюємо туди ж часник. Кріп дрібно рубаємо ножем і відправляємо у спільну миску. Заправляємо салат сіллю, майонезом та перцем. Перемішуємо та подаємо на стіл.
Такий салат буде чудовим доповненням на обід чи вечерю. Або ж його можна використовувати як гарнір до котлет, м’яса, птиці. До речі, за бажанням його можна заправити натуральним йогуртом або сметаною. Також можна приготувати і соус на їх основі.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…