Нове

Смачний салат із капусти з одним несподіваним інгредієнтом

Салат зі свіжої капусти – досить проста страва, яка навряд чи може когось здивувати. Але лише не в цьому випадку. Адже ми пропонуємо рецепт салату із додаванням одного несподіваного інгредієнта. Саме завдяки йому смак готової страви виходить насиченішим, а салат стає ситним.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 350 г
  • Морква – 200 г
  • Кріп – 20 г
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Молоко – 50 мл
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль та перець – за смаком
  • Майонез – для заправки
  • Рослинна олія – 20 мл

Приготування:

Капусту шаткуємо ножем на тонку соломку або тремо на спеціальній тертці. Очищену моркву натираємо та поєднуємо з капустою. Мнемо овочі руками до невеликого пом’якшення капусти та виділення соку.

Далі приступаємо до секретного інгредієнта – яєчних млинців. Трохи збиваємо в мисці яйця, молоко та сіль. На сковороді з олією смажимо 4 млинці та ріжемо їх на невеликі смужки довжиною 5 см та шириною 1 см.

Додаємо млинці у чашку з капустою. Видавлюємо туди ж часник. Кріп дрібно рубаємо ножем і відправляємо у спільну миску. Заправляємо салат сіллю, майонезом та перцем. Перемішуємо та подаємо на стіл.

Такий салат буде чудовим доповненням на обід чи вечерю. Або ж його можна використовувати як гарнір до котлет, м’яса, птиці. До речі, за бажанням його можна заправити натуральним йогуртом або сметаною. Також можна приготувати і соус на їх основі.

Смачного!

Нове

Популярне