Салат із червонокачанної капусти — це простий, але дуже смачний варіант легкого гарніру чи основної страви. Він чудово поєднується з м’ясом або рибою, додаючи стравам свіжості та пікантності завдяки поєднанню оливкової олії, винного оцту та італійських трав.
Інгредієнти:
Приготування:
Нашинкуйте червонокачанну капусту тонкими смужками, а цибулю наріжте напівкільцями. Покладіть капусту і цибулю в глибоку миску, додайте сіль, перець та італійські трави. Полийте оливковою олією і винним оцтом, після чого добре перемішайте всі інгредієнти. Трохи примніть капусту руками, щоб вона стала м’якшою і краще ввібрала аромати. Приберіть салат у холодильник на 1–1,5 години, щоб він настоявся і став ще смачнішим. Перед подачею посипте салат дрібно нарізаною зеленою цибулею для свіжого акценту.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…