Салат із червонокачанної капусти — це простий, але дуже смачний варіант легкого гарніру чи основної страви. Він чудово поєднується з м’ясом або рибою, додаючи стравам свіжості та пікантності завдяки поєднанню оливкової олії, винного оцту та італійських трав.
Інгредієнти:
Приготування:
Нашинкуйте червонокачанну капусту тонкими смужками, а цибулю наріжте напівкільцями. Покладіть капусту і цибулю в глибоку миску, додайте сіль, перець та італійські трави. Полийте оливковою олією і винним оцтом, після чого добре перемішайте всі інгредієнти. Трохи примніть капусту руками, щоб вона стала м’якшою і краще ввібрала аромати. Приберіть салат у холодильник на 1–1,5 години, щоб він настоявся і став ще смачнішим. Перед подачею посипте салат дрібно нарізаною зеленою цибулею для свіжого акценту.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…