Буряковий салат з хріном – це не лише чудовий спосіб насолодитися смаком свіжих овочів, але і корисна альтернатива у раціоні. Буряк відомий своїми корисними властивостями, а хрін додає пікантності та аромату цьому страві. Цей рецепт легко виконати та ідеально підходить для будь-якого обіду чи вечері, особливо влітку, коли хочеться чогось смачного.
Інгредієнти:
Приготування:
Буряк промийте під проточною водою та запекти в фользі при температурі 180–190 °С або сваріть. Охолодіть. Наріжте невеликими кусочками або натріть на тертці, а хрін — на дрібній. Положіть все в миску, полийте оцтом, додайте сіль, цукор і перець. Перемішайте.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…