Ця страва проста і універсальна: можна їсти і як салат, і як намазку на хліб, тости чи грінки. Виходить смачно, а готується дуже просто та швидко.
Думаю, вам теж сподобається такий салат-намазка.
Інгредієнти:
- яйця варені – 6-7 штук
- цибуля червона – 1/4 цибулини
- сир твердих сортів – 100 г
- сир плавлений – 2 столові ложки
- майонез – 2 столові ложки
- гірчиця – 1 чайна ложка
- сік лимона – 1 чайна ложка
- паприка
- сіль
- перець
- часник
Приготування:
Спочатку варимо яйця, остудити і нарізати кубиком.
До яєць додаємо тертий сир. Я віддаю перевагу твердим сортам. На мій смак сюди ідеально підходить пармезан. Але замість нього можна взяти будь-який інший сир, навіть звичайні плавлені сирки – теж буде смачно.
Далі додаємо до яєць і сиру дрібно нарізану цибулю. У цьому салаті можна обійтися і без цибулі.
А тепер готуємо заправку: змішуємо вершковий плавлений сир та майонез, гірчицю, паприку та трохи лимонного соку.
Перемішуємо і наш салат-намазка готовий! До речі, якщо хочете додати гостроти та пікантності – додайте подрібнений часник до смаку.
Смачного!