Ця страва є чудовим варіантом легкого та поживного обіду або вечері. Рис з креветками — це гармонійне поєднання морепродуктів з ароматними спеціями, що додають страві витончений смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте сковорідку з оливковою олією та викладіть на неї сухий рис. Постійно помішуючи, смажте його, доки він не змінить колір з прозорого на білий. Додайте до рису трохи кип’ятку і тушкуйте на слабкому вогні до готовності. Наріжте корінь імбиру і обсмажте його на іншій сковороді, додавши трохи соєвого соусу. Потім додайте до імбиру креветки та готуйте їх кілька хвилин. Змішайте креветки з рисом і подавайте страву гарячою.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…