Рулет із лаваша з фаршем — це смачна і проста страва, яка ідеально підходить для обіду чи вечері. Завдяки поєднанню м’ясного фаршу та лаваша, страва виходить соковитою, з хрусткою скоринкою зверху. Готується швидко, але результат перевершить усі очікування!
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть деко пергаментом для випічки, щоб рулет не прилип і легко знімався. Дуже дрібно наріжте цибулю та часник або натріть їх на дрібній тертці. Змішайте підготовлені інгредієнти з м’ясним фаршем. Додайте яйця, сіль та мелений перець до свого смаку, ретельно перемішайте до однорідності. Розгорніть лаваш і рівномірно розподіліть по ньому фарш тонким шаром. Акуратно скрутіть лаваш у щільний рулет, намагаючись, щоб начинка не випадала. Покладіть рулет на підготовлене деко. Змастіть його зверху майонезом, щоб отримати апетитну золотисту скоринку при запіканні. Поставте рулет у розігріту духовку і випікайте протягом 30-35 хвилин до появи рум’яної скоринки. Коли рулет стане золотистим, виймайте його з духовки та дайте трохи охолонути перед нарізкою.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…