Цей рецепт вареників з адигейським сиром — прекрасний спосіб різноманітити ваше меню і насолодитися смаком справжньої домашньої їжі. Легка в приготуванні та неперевершено смачна страва, яка припаде до душі як дорослим, так і дітям.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибокій мисці добре збийте яйце вінчиком з молоком та щіпкою солі. Додайте борошно, замісіть гладке, щільне тісто. Накрийте його рушником і залиште на 15–20 хвилин. Адигейський сир натріть на великій терці або розім’яти видавленим виделкою. Змішайте сир з вершками, додайте сіль до свого смаку. Тісто розкочуйте в тонкий шар, кружечком виріжте з нього кола. На кожне з них викладіть по 1 столовій ложці начинки, з’єднайте і защепіть краї. Варіть вареники у киплячій, солоній воді 4–5 хвилини.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…