Цей рецепт вареників з адигейським сиром — прекрасний спосіб різноманітити ваше меню і насолодитися смаком справжньої домашньої їжі. Легка в приготуванні та неперевершено смачна страва, яка припаде до душі як дорослим, так і дітям.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 шт
- Молоко – 250 мл
- Борошно – 500 г
- Адигейський сир – 400 г
- Вершки – 3-4 ст. л
- Сіль – до свого смаку
Приготування:
У глибокій мисці добре збийте яйце вінчиком з молоком та щіпкою солі. Додайте борошно, замісіть гладке, щільне тісто. Накрийте його рушником і залиште на 15–20 хвилин. Адигейський сир натріть на великій терці або розім’яти видавленим виделкою. Змішайте сир з вершками, додайте сіль до свого смаку. Тісто розкочуйте в тонкий шар, кружечком виріжте з нього кола. На кожне з них викладіть по 1 столовій ложці начинки, з’єднайте і защепіть краї. Варіть вареники у киплячій, солоній воді 4–5 хвилини.