Нове

Смачний рецепт салату з яловичим язиком

Поспішаю з вами поділитися рецептом смачного салату з язиком. Салат виходить яскравий, ніжний, і на столі виглядає дуже красиво.

Особливого смаку і соковитості салату надає ароматна заправка. Приготуйте за нашим рецептом цей розкішний делікатес і порадуйте своїх гостей апетитною та дуже смачною стравою.

Інгредієнти:

  • Язик яловичий – невеликий шматочок
  • Перець болгарський печений – 0.5 шт
  • Огірки малосольні квашені – 0.5 шт
  • Огірки свіжі – невеликий шматочок
  • Яйце варене – 1 шт
  • Майонез – 3 ст. ложки
  • Часник – 0.5 зубчика
  • Сухий сир – за смаком
  • Кріп – кілька гілочок
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Корінь хрону – 7-10 г
  • Смажений кунжут
  • Петрушка

Приготування:

Для початку приготуємо ароматну заправку до салату. З кількох гілочок кропу зриваємо листочки, дрібно нарізаємо та відправляємо у миску з майонезом. У миску додаємо дрібно натертий хрін та половинку зубчика часнику, пропущеного через прес. Все ретельно перемішуємо. Дрібно нарізаємо половину запеченого болгарського перцю, трохи присолюємо, перчимо та викладаємо в пекарське кільце першим шаром. Перець злегка утрамбовуємо, посипаємо сухим сиром і додаємо шар майонезної заправки. На заправку викладаємо нарізану дрібним кубиком варений яловий язик, також утрамбовуємо і змащуємо заправкою. Посипаємо сухим сиром. Дрібно нарізаємо квашені та свіжі огірки, змішуємо їх та викладаємо наступним шаром. Огірки змащуємо майонезом. Варене яйце розділяємо на жовток та білок, білок дрібно нарізаємо і також викладаємо шаром. Зверху натираємо на дрібній тертці жовток і посипаємо смаженим кунжутом. Даємо салату трохи постояти, просочитися. Перед подачею акуратно прибираємо кільця, прикрашаємо зеленню і подаємо всю цю пишність до столу.

Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!

Нове

Популярне