Цей рецепт ідеально підходить для сімейних обідів або святкових вечорів. Пиріг з куркою та картоплею – це смачна та поживна страва, яка швидко готується і вразить смак кожного члена вашої родини. Його можна подавати як гарячим, так і залишити для наступного дня як перекус або швидкий обід.
Інгредієнти:
Приготування:
Розтопіть на водяній бані 180 г вершкового масла і залиште остудити. Збийте вінчиком одне ціле яйце та один білок з ½ чайної ложки солі. Додайте теплу воду та розтоплене масло. Ретельно змішайте. Поступово додавайте муку і замісіть м’яке, не липке до рук тісто. Скотіть його у кулю, оберіть плівкою і залиште при кімнатній температурі, поки готуєте начинку. Курку та картоплю наріжте невеликими шматочками, цибулю подрібніть. Перемішайте, посоліть і поперчіть. Тісто розділіть на дві частини так, щоб одна була трохи більшою за іншу. Візьміть більшу частину тіста і розкочуйте у пласт не товще ¹⁄₂ сантиметра. Викладіть на змащений маслом папір. Зверху розподіліть начинку та додайте нарізане шматочками масло. Розкочуйте другу частину тіста і накрийте пиріг. Закрийте краї, щоб начинка залишалась всередині. Зверху змастіть жовтком і зробіть невеличкий отвір у центрі пирога. Запікайте приблизно 60 хвилин при температурі 180 °C.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…