Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки баранині, овочам і спеціям плов набуває неповторного східного характеру, що ідеально підійде для сімейної трапези.
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте рис кілька разів, щоб змити зайвий крохмаль. Баранину наріжте на середні шматочки, цибулю — півкільцями, а моркву — тонкою соломкою. Розігрійте олію в казані або глибокій сковороді, обсмажте цибулю до прозорості, після чого відкладіть її в окрему місткість. У тому ж маслі на сильному вогні обсмажте баранину, постійно помішуючи, протягом 7-10 хвилин до рум’яної скоринки. Зменшуємо вогонь і додайте до м’яса обсмажену цибулю, потім обсмажте ще пару хвилин. Додайте моркву і продовжуйте смажити, помішуючи, до її м’якості. Всипте спеції для плову та долийте трохи води, щоб вона ледь покривала м’ясо. Накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 10-15 хвилин. Висипте рис рівним шаром поверх м’яса, зверху покладіть цілі головки часнику, попередньо очищені від лушпиння. Влийте воду так, щоб вона була на 2 см вище рівня рису. Зменшуємо вогонь, накрийте кришкою і готуйте, поки рис не вбере всю воду. Якщо рис залишиться сирим, додайте трохи води, не перемішуючи плов, і продовжуйте готувати до готовності.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…