Цей рецепт печених курячих котлеток зі смаженим солодким перцем – ідеальний варіант для смачного, ситного і здорового обіду або вечері. Підсмажений болгарський перець додає унікальний смак і аромат цим котлеткам, роблячи їх справжньою родзинкою вашого столу!
Інгредієнти:
Приготування:
Пропустіть філе через м’ясорубку разом з цибулею, часником і зеленню, додайте сіль, яйця і нарізаний кубиками перець. Якщо фарш вийшов густим, додайте трохи води. Запікайте котлетки в духовці протягом 20 хвилин.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…