Пахлава – це смачний і ароматний східний десерт, який вразить вас своєю ніжністю та смаком. Готується досить просто, але виглядає ефектно, тому цей рецепт стане чудовим варіантом для будь-якого святкового заходу або просто для задоволення вашого солодкого бажання.
Інгредієнти:
Приготування:
Розморозити та розкочуйте слоєне тісто. Відокремити білки від жовтків і збити їх з цукром до стійких піків, додати до них лимонний сік. Розкласти на слоєне тісто. Посипати подрібненими горіхами, згорнути у рулет і нарізати. Змастити жовтком і запекти при 160 градусах до золотистого кольору – 30-40 хвилин.
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…