Шукаєте ідеальний спосіб розпочати свій день? Спробуйте цей рецепт омлету з болгарським перцем та грибами. Збалансований по складу, він зарядить вас енергією та відмінно наситить на сніданок. Готувати його просто, а результат вас приємно здивує.
Інгредієнти:
Приготування:
Натріть ріпчаста цибуля кубиками та обсмажте його до прозорості. Наріжте гриби та викиньте на сковороду, готуйте до випарування вологи. Наріжте болгарський перець соломкою. Додайте до цибулі та грибів і залиште на 1–2 хвилини під кришкою, щоб перець став м’яким. Змішайте яйця, білки, молоко, борошно та нарізану зелень. Залийте цією сумішшю гриби та овочі. Посоліть. Покрийте кришкою та доведіть омлет до готовності.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…