Оладки – це прекрасна ідея для смачного і ситного сніданку або легкого перекусу в будь-який час дня. Їх можна подавати з різноманітними начинками або підливами, створюючи безліч поєднань смаків. Цей рецепт оладок дуже простий у приготуванні, а результат – ніжні, пухкі та смачні оладки, які точно подобаються всій родині.
Інгредієнти:
Приготування:
Підігрійте молоко до теплого стану і перелийте його в велику миску. Додайте 1 ложку цукру і дріжджі, ретельно змішайте вінчиком, накрийте рушником і поставте в тепле місце на 10-15 хвилин. Вбийте вінчиком яйце. Додайте в молоко яйце, сіль, цукор і борошно. Добре змішайте до однорідного густого тіста. Накрийте миску і залиште на 1-1,5 години, за цей час тісто повинно подвоїтися. Розігрійте на сковорідці рослинну олію, ложкою викладіть на сковороду оладки та смажте з обох сторін до готовності.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…