Оладки – це прекрасна ідея для смачного і ситного сніданку або легкого перекусу в будь-який час дня. Їх можна подавати з різноманітними начинками або підливами, створюючи безліч поєднань смаків. Цей рецепт оладок дуже простий у приготуванні, а результат – ніжні, пухкі та смачні оладки, які точно подобаються всій родині.
Інгредієнти:
Приготування:
Підігрійте молоко до теплого стану і перелийте його в велику миску. Додайте 1 ложку цукру і дріжджі, ретельно змішайте вінчиком, накрийте рушником і поставте в тепле місце на 10-15 хвилин. Вбийте вінчиком яйце. Додайте в молоко яйце, сіль, цукор і борошно. Добре змішайте до однорідного густого тіста. Накрийте миску і залиште на 1-1,5 години, за цей час тісто повинно подвоїтися. Розігрійте на сковорідці рослинну олію, ложкою викладіть на сковороду оладки та смажте з обох сторін до готовності.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…