Рецепти

Смачний рецепт м’ятного печива

Це м’ятне печиво – ідеальний вибір для тих, хто цінує неповторний смак та аромат свіжої м’яти. Це солодке ласощі з додаванням м’яти стане чудовим доповненням до чаю або кави, а також прекрасним десертом для будь-якого заходу. Це печиво додасть особливий шарм вашому столу та здивує всіх своїм свіжим смаком.

Інгредієнти:

  • Свіжа м’ята – 30 г
  • Цукор – 100 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Яйце – 1 шт
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 1/2 ч. л

Приготування:

В окрему миску покласти свіжі листочки м’яти, всипати цукор, ретельно змішати. Використовуючи блендер, розмелювати м’яту з цукром до повної однорідності. Додати м’яке вершкове масло, яйце і за допомогою блендера змішати все до однорідної маси. Змішати борошно і розпушувач, поступово додавати в зелену масу і замішати тісто. Тісто виходить досить м’яким і липким. Вологими руками відокремити невеликі шматочки, зробити середнього розміру кульки та вільно розкласти їх на пергамент. Печиво розгладити вилкою, щоб вони набрали форму пласких печив. Випікати в розігрітій до 200°С духовці приблизно 13-15 хвилин.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…