Лукові оладки – це незвичайний спосіб використання цих здорових овочів, який дозволить вам насолодитися новим смаком та ароматом. Вони чудово підходять як для сніданку, так і для вечері, і є відмінною альтернативою традиційним оладкам. Цей рецепт стане відмінним варіантом для тих, хто хоче спробувати щось нове та цікаве у кулінарії.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю наріжте ножем на дрібні шматочки. Яйце трохи збийте вилкою з сіллю, перцем та італійськими травами. Додайте до цибулі разом зі сметаною та ретельно перемішайте. Процідіть до інгредієнтів муку. Ще раз ретельно перемішайте. На сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Столовою ложкою викладайте лукове тісто і смажте оладки кілька хвилин з кожного боку, поки вони не стануть золотистими.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…