Лосось у вершковому соусі – це вишукана страва, яка поєднує в собі ніжний смак риби з ароматним соусом на основі сливок.
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу нарізати на порційні шматки. Обсмажити в глибокій сковороді на краплі оливкової олії ~ по 2 – 3 хвилини з кожного боку. Потім зняти рибу з пательні та в ній же підсмажити дрібно нарізаний часник і половинки Чері ледь-ледь 2 хвилини, додати вершки, тертий сир. Довести до кипіння, постійно помішуючи соус. Викласти у сковороду знову рибу і тушити під кришкою на повільному вогні хвилин 5.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…